:::

表演活動

2006年-文化樂魂

表演日期、時間 : 95-10-27
星期五
PM19:30
地點 : 南海劇場
主辦單位 : 國立臺灣藝術教育館
演出單位 : 中國文化大學中國音樂學系
進場方式 : 現場索票
費用 : 免費

文化樂魂,奏出的不只是我們的魂,更是對傳統音樂的熱情與喜愛。
今夜,我們特地精心挑選了許多國樂經典名曲,也加入了些會令您顛覆對國樂器舊有想法的曲子。
希望您跟著我們的腳步,進入我們的世界,讓我們為您展現我們的"文化樂魂"。
CCU Soul of Music, performs not only our soul but also our passion and affection to traditional music.
Tonight, we especially selected many classic well-known tones from traditional Chinese music together with some songs which would completely change your impression on traditional Chinese instrument.
Hope that you follow our steps to enter our world as we would present our "CCU Soul of Music".

展開網站導覽 收合網站導覽