:::

表演活動

人間有愛

表演日期、時間 : 93-10-10
星期日
PM19:30
地點 : 南海劇場
主辦單位 : 國立臺灣藝術教育館
演出單位 : 人間樂集
進場方式 : 預先索票
費用 : 免費

人間樂集期能搭起專業音樂演奏與社會藝術教育之橋樑,結合單項領域之專業演奏家,以木管五重奏型態表演。「木管五重奏」是一種相當迷人的組合,它兼具了音響的張力與管樂器獨特的和聲特質,有一種結合溫柔與力度的表現力。本次表演的曲目結合了抒情的古典名曲,包括法卡斯、德步希、丹濟、米堯、賈布林等作曲家作品,每首曲目之演奏樂器、樂曲、型態、旋律、內涵都有完整介紹,分享給現場聆賞者。
The Wood Tubular Quintet is an engaging ensemble distinguished for acoustic intensity, unique instrument characteristics and chorus that infuse to yield an arresting quality that is tender and powerful at the same time. The program consists of romantic classics including NAMES, and every piece comes with a thorough introduction covering instruments, composition, format, melody and content.

展開網站導覽 收合網站導覽