:::

表演活動

2008大學戲劇系聯展-仲夏夜之show之左撇子

表演日期、時間 : 97-8-16~97-8-17
星期六
19:30 PM
星期日
19:30 PM
地點 : 南海劇場
主辦單位 : 國立臺灣藝術教育館
演出單位 : 國立臺灣藝術大學戲劇與劇場應用學系
進場方式 : 預先索票
費用 : 免費
索(售)票網址 : http://ed.arte.gov.tw/ticket/

這個劇名有兩個意義。一個是相對於大多數的右撇子的左撇子,是一個特定少數人群意義的代表。另一個意義則是擁有左派思想在熱血理想中不願意接受現實的人。這樣的兩個意義融合在一起就成了這齣戲最大的精神力量。
 
This play's title has two meanings: one is that left-handed people who are opposite to right-handed people (who constitute the majority of population) stand for a specific minority; the other is that those who have passionate and idealistic left-wing ideas are reluctant to accept reality. The integration of the two meanings becomes the major issue of this play.

展開網站導覽 收合網站導覽