:::

表演活動

2008年度公演—電視機裡的秘密

表演日期、時間 : 97-12-17
星期三
19:30 PM
地點 : 南海劇場
演出單位 : 國立臺北教育大學幼兒與家庭教育學系魔鏡魔境兒童戲劇教育工作室
進場方式 : 預先索票
費用 : 免費

《電視機裡的秘密》是一齣充滿驚奇的故事。
愛看電視的小男孩,有一天發現了電視機裡藏著一個大秘密。當他沉浸於電視機裡充滿驚奇的世界時,卻發現自己的生活開始出現危機。
究竟電視機裡藏著什麼樣的秘密?伴隨著密秘而來的危機又是什麼?面對接踵而至的難題,小男孩該如何運用智慧一一克服呢?讓魔鏡魔境兒童戲劇教育工作室帶著大朋友和小朋友一同進入電視機裡的奇幻世界!
網路索票(11月3日到14日至magicmirror@kimo.com)
 
A Secret inside a TV Set is a story full of surprises.
One day, a little boy who loves to watch TV finds a big secret inside a TV set. When he is enchanted with the world of TV so full of surprises, he realizes that crisis starts coming out in his life.
What secret on earth is hidden inside the TV? With the secret, what crisis comes along? Facing one problem after another, how will this boy use his wisdom to win? Why not let Magic Children Drama Education Studio guide you to enter the magic world of TV set?

展開網站導覽 收合網站導覽