:::

表演活動

綠光劇團表演學堂:惱人的淡水河

表演日期、時間 : 100-11-20
星期日
14:30 PM
地點 : 南海劇場
主辦單位 : 綠光劇團
演出單位 : 綠光劇團表演學堂
進場方式 : 售票
費用 : 收費

你唱的歌,我流的淚;你的舞蹈,我的心跳!
一群一群的人,站在淡水河畔,留下了他們的紀念照。當下他們在一起,快樂的在一起。許多年以後,這些一群一群的人再度回到淡水河畔,他們卻各自帶來許多不同的流浪故事。
聚焦賞析:心聲是看不見的音符,歲月是流浪的地圖,觀音正在聆聽,這淡水河畔情韻裊裊不絕如縷。
年代售票:(02)2341-9898
相關網站:http://actme101.pixnet.net/blog
 
The songs you’ve sang. The tears I’ve shed.The dance you’ve danced. My heart that beat.
Once upon a time a crowds of people stood by the Tamsui River and took the pictures that captured their joyous moments. Many years later, these crowds returned, but with all kinds of different stories. Story of a drifter’s life.
Focus:Wishes are the invisible notes, Time is the drifter’s map, And gods are listening, To the music of the Tamsui River.
ERA Ticket:(02)2341-9898

展開網站導覽 收合網站導覽