:::

表演活動_演出回顧

夏夜,爵士,宴

表演日期、時間 : 105-7-16
星期六
PM 19:30
地點 : 南海劇場
主辦單位 : 國立臺灣藝術教育館
演出單位 : 陳里騏爵士四重奏、蕭一凡、張峰碧、黃伯思、簡銓廷、李存禾
進場方式 : 自由入場
費用 : 免費

本館邀請音樂家陳里騏與他的好友們,為大家帶來一場輕鬆沁涼的爵士音樂會。音樂會中,除了音樂演出外,也將與海硯會成員進行書法 X 爵士樂的互動表演。西方的爵士樂與東方的書法,其實於本質上有相似的地方;若是兩者在舞台上交手,會激發何等精彩的火花呢?讓我們期待這場聽覺與視覺的雙重饗宴。
聚焦賞析:音樂會中有爵士樂與書法的各種創新互動演出,兩者或主或從,呈現多種可能性。曲目安排除了爵士經典曲外,也有「奇異恩典」、「你的眼神」等耳熟能詳的曲子,及原創樂曲。
Western Jazz and calligraphy of the orient have similar part in their essence. What sparks will they produce when they are both on stage? Let us look forward to this both auditory and visual banquet.
Focus:At the concert there will be creative and interactive performances of Jazz and calligraphy. Changing their leading position to create numerous possibilities. Musics include Jazz classics, familiar songs like Amazing Grace and Your eyes and other original songs.

展開網站導覽 收合網站導覽