:::

表演活動

布偶劇─《安徒生》

表演日期、時間 : 94-4-22~94-4-24
星期五
PM19:30
星期六
PM14:30
PM19:30
星期日
PM14:30
地點 : 南海劇場
演出單位 : 一元布偶劇團
進場方式 : 售票
費用 : 收費

小女孩的火柴為何有奇妙的魔法、天鵝蛋怎麼會出現在鴨蛋窩、愛漂亮的國王為什麼會脫光光、小美人魚的愛情如何化成泡沫。一元布偶劇團、聲子樂擊室內樂團跨界合作演出,要告訴你安徒生的童話秘密。
Why there is marvelous magic of the little girl’s match? Why the swan’s egg appears in the net of duck’s egg? Why the king who is fond of beautification is nude? How the love of little mermaid turns to foam? I-Yuan Cloth Puppet Troupe and Sheng Zi Yue Ji Chamber Music Troupe cooperate to perform in order to tell you the secret of Anderson’s fairy tales.

展開網站導覽 收合網站導覽